May 26, 2022

Dit is Sindhu’s tweede medaille in het toernooi – ze had brons gewonnen in de 2014 Gimcheon-editie.

Dubbel Olympisch medaillewinnaar PV Sindhu beëindigde haar Badminton Asia Championships-campagne met een bronzen medaille nadat ze hier zaterdag in drie wedstrijden vocht tegen de Japanse Akane Yamaguchi.

De 26-jarige begon de wedstrijd met een positieve noot, maar kon het winnende momentum niet vasthouden en verloor met 21-13 19-21 16-21 van de nummer twee van de wereld Yamaguchi in de clash, die één duurde. uur en zes minuten.

Dit is Sindhu’s tweede medaille in het toernooi – ze had brons gewonnen in de 2014 Gimcheon-editie.

De shuttle van Hyderabad, die twee Super 300-titels won op Syed Modi International en Swiss Open, won de eerste game gemakkelijk in 16 minuten.

In de tweede game kreeg de als vierde geplaatste Sindhu een strafpunt omdat hij te veel tijd tussen de punten nam, wat leidde tot een ruzie met de scheidsrechter.

De ruzie tussen de twee leidde tot een verschuiving in het momentum toen Yamaguchi de procedure gelijk maakte om een ​​beslisser te forceren. De Japanse shuttle vond haar ritme en liet Sindhu nooit hergroeperen.

In de slotwedstrijd stond Sindhu vanaf het begin achter. Uiteindelijk had Yamaguchi vijf matchpunten, die ze naar behoren omzette.

Het onderlinge duel tussen Sindhu en Yamaguchi is nu 13-9 in het voordeel van de Indiër.

Met de nederlaag van Sindhu is India’s uitdaging op het individuele continentale kampioenschap ten einde.

Verhaal sluiten

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!