May 26, 2022

Klopp, wiens vorige contract in 2024 zou aflopen, heeft Liverpool geholpen om de Champions League- en Premier League-titels te winnen sinds zijn aankomst op Merseyside in 2015.

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft een contractverlenging van twee jaar getekend die hem tot 2026 op Anfield zal houden, zei de Premier League-club donderdag.

Klopp, wiens vorige contract in 2024 zou aflopen, heeft Liverpool geholpen om de Champions League- en Premier League-titels te winnen sinds zijn aankomst op Merseyside in 2015.

“Er is nog steeds een frisheid over ons als club en dit geeft me energie”, zei Klopp in een verklaring. “Er zijn zoveel woorden die ik zou kunnen gebruiken om te beschrijven hoe ik me voel over dit nieuws… opgetogen, nederig, gezegend, bevoorrecht en opgewonden zou een begin zijn.

“Zolang ik hier ben, zijn onze eigenaren ongelooflijk toegewijd en energiek voor deze club geweest en het is duidelijk dat dit op dit moment voor onze toekomst geldt, zoveel als ik ooit heb gekend.

“Er is zoveel om van te houden aan deze plek. Ik wist dat voordat ik hier kwam, ik het nog beter leerde kennen nadat ik aankwam en nu ken ik het meer dan ooit tevoren.”

Liverpool, dat in februari de League Cup won, blijft op koers om dit seizoen een historische verviervoudiging te winnen.

Ze staan ​​tweede in de Premier League, staan ​​op de boxseat in hun halve finale van de Champions League tegen Villarreal na een 2-0 overwinning in de eerste etappe, en spelen tegen Chelsea in de FA Cup-finale.

Verhaal sluiten

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!