May 26, 2022

‘Runway 34’-actrice Rakul Preet Singh verbaasde zich in een etnische outfit, terwijl ze showstopper werd voor een ontwerper tijdens de lopende Bombay Times Fashion Week 2022.

De mooie actrice pronkte met een mooie lehenga van ivoor en goud met details van tule en kleurrijk borduurwerk toen ze de showstopper werd voor ontwerper Archana Kochchar op de tweede dag van het mode-extravaganza.

Archana’s collectie ‘Malwa Melange’ combineert traditioneel handgeweven textiel met westerse snitten. De silhouetten baanden zich een weg over de catwalk in tinten als koningsblauw, prinsesroze, passioneel paars en koninklijk geel en werden geaccentueerd met ingewikkelde pailletten, leren details en spiegelwerk. Oogverblindend en decadent, deze collectie zal zeker de stadsbruid in vervoering brengen die het stijlvol houdt met een eigentijdse twist!

Op het podium was ook het zangduo Meet Bros te zien, dat samen met de populaire blogger Prajakta Koli een serenade bracht aan alle aanwezigen.


Dag 2 wordt des te sissender met Gen Z fashionista Palak Tiwari die de oprit af slentert voor Eshaa Amiiin. Dit wordt Palak’s eerste wandeling als showstopper. De andere beroemdheden die op de tweede dag over de helling lopen, zijn onder meer Athiya Shetty, Vaani Kapoor en Shweta Salve.

Designer Dolly J sluit zondag de Bombay Times Fashion Week af met Tara Sutaria als showstopper. Acteur Shilpa Shetty zal op dag 3 ook op de schans lopen voor Gopi Vaid.

Houd deze ruimte in de gaten voor meer informatie over Bombay Times Fashion Week 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!