May 26, 2022

Onze relatie met onszelf is de basis van al onze andere relaties. Tenzij we sterk pleiten voor zelfliefde, zullen er gevechten zijn, stressvolle situaties die we in het leven zullen blijven tegenkomen. Op deze momenten moeten we de kracht van eigenliefde laten zien en het belang om onszelf en onze dierbaren, vooral onze partners, gelukkig te houden. In een exclusief gesprek met ETimes Lifestyle, ontoloog en relatie-expert, geeft Aashmeen Munjaal ons een kort overzicht van hoe onze verslechterende geestelijke gezondheid onze relatie met anderen en onszelf kan beïnvloeden. Lees verder:

 1. Hoe belangrijk is het om uw psychische aandoening met uw partner te bespreken? Hoe begin je zo’n gesprek?
  Mensen geven geen prioriteit aan geestelijke gezondheid, net zoveel als iemands fysieke gezondheid of schoonheid. Tenzij je zorgt voor je mentale en emotionele voeding, zal je hele wezen worden beïnvloed. Mensen worstelen met zichzelf, hun professionele en persoonlijke leven, allemaal omdat ze hun innerlijke zelf negeren. Dat is wanneer mensen voor een spiegel moeten zitten en in hun ogen moeten kijken. Zeg dingen waardoor je je gelukkig en gewaardeerd voelt. Sommigen beginnen te huilen of voelen zich misschien ongemakkelijk, omdat ze ergens, diep van binnen, niet EEN zijn met zichzelf.
 2. Heeft iemands relatiestatus invloed op onze geestelijke gezondheid?
  Een persoon moet een harmonieuze relatie met zichzelf hebben. Als je niet EEN bent met jezelf, zal je relatie met de mensen om je heen inspannend zijn. De mensen om je heen zijn slechts een weerspiegeling van wat je met jezelf bent. Als ik verliefd ben op mezelf, is de kans groter dat ik in harmonie of synchroon ben met de mensen om me heen. Relaties zijn erg moeilijk om mee om te gaan, maar je doet je best. Zelfliefde gaat alleen over positief, optimistisch, dankbaar zijn en dankbaar zijn voor jezelf en voor anderen.
 3. Wat zijn de eenvoudige daden van dankbaarheid om jezelf en je partner te tonen?
  Begin met dankbaar te zijn voor wat je hebt. Wees dankbaar voor je lichaam, je kamer, je huis. De kleinste dingen kunnen je op de beste manieren dankbaar maken. Dank God voor de dingen die je hebt. Zelfs de kleinste dingen, zoals water om je heen te drinken, zullen je een kalm gevoel geven, vooral in een super stressvolle situatie. Je kunt zelfs dagelijks 10 dingen opschrijven waar je heel dankbaar voor bent, te beginnen met de huidige dag.
 4. Dankbaarheid is een bepaalde verwachting. Maar velen zeggen dat verwachtingen relaties verpesten. Kun je daar hetzelfde over zeggen?
  Verwachtingen zijn eigenlijk afhankelijk van je relatie met jezelf. Als je geld tekort komt, verwacht je meer geld te krijgen. Of als iemand je niet begrijpt, verwacht je dat ze dat wel zullen doen. Als je positief denkt, trek je positieve energie aan. Ik geloof dat de dingen die je mist, de dingen zijn die je van anderen verwacht.
 5. Als het op het huwelijk aankomt, hoe vaak verliezen getrouwde stellen hun vonk?
  Aan het begin van een relatie kijken we naar de goede kant van de persoon. Naarmate de tijd verstrijkt, komen ook de negatieve en slechte kanten naar voren. En dan richten we ons op de negatieve kant. De focus verschuift en plotseling word je herinnerd aan alle dingen die je partner niet doet. Waardeer je partner voor de goede dingen die ze doen. Het zijn vaak de kleine dingen die de vonk terugbrengen. Grote gebaren maken niet zoveel uit in het huwelijk, het zijn de kleine dingen die ertoe doen.
 6. Wat zijn enkele manieren om eigenliefde te manifesteren?
  Je kunt alles manifesteren met behulp van deze 5 manieren. Schrijf het op: wat wil je manifesteren, vraag jezelf af. Wees trouw aan jezelf en noteer de exacte woorden. Zeg het: begin dingen te zeggen die je wilt dat er gebeuren. Hoe meer je het zegt, hoe meer je in staat zult zijn om je dromen te manifesteren. Luister: Luister naar jezelf of je partner. Luister naar woorden van grote positiviteit en geluk. Zie het: Visualiseer een leven waarin je heel gelukkig bent met jezelf en je partner. Als je zo’n leven visualiseert, laat je kansen binnen om zo’n leven te leiden. Droom: Dit is de vuistregel. Droom over je verwachtingen en wat je wilt manifesteren. Ga 7 minuten rustig zitten, zonder afleiding in de buurt, en denk na over het leven waarvan je hebt gedroomd, of het nu een leven is waarin je meer van jezelf houdt of droomt over een perfecte relatie met degene van wie je houdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!