May 26, 2022

De populaire Malayalam-actrice en zangeres Brighty Balachandran, beter bekend onder haar artiestennaam Mythili, is donderdag getrouwd tijdens een eenvoudige religieuze ceremonie in de Guruvayur-tempel in Kerala. De actrice stapte in het huwelijksbootje met de oude beau, Sampath, die architect van beroep is.

De ster van ‘Paleri Manikyam: Oru Pathirakolapathakathinte Katha’ stond versteld in haar eenvoudige bruidsavatar, die nu viraal is gegaan, waarbij haar fans foto’s opnieuw plaatsen in plaats van hun pure schoonheid en eenvoud.

Een intieme aangelegenheid, de bruiloft werd bijgewoond door naaste familie en vrienden van het duo en het paar zag er allemaal elegant uit in hun trouwensembles.

Mythili pakte een traditionele gouden kasavu-sari uit Kerala, die ze combineerde met een retro-ogende blouse met pofmouwen. Ze accessoriseerde de look met groene armbanden, gouden kada’s, een maang tikka, een tempelhalsstuk, jhumka’s en een zware oddiyanam of de heupriem die door Keralite-vrouwen werd gedragen. De actrice maakte de look af met een kleine bindi en een gajra-broodje.

De knappe bruidegom, Sampath vulde de zeer mooie Mythili aan, in zijn gebroken witte overhemd en wit met gouden mundu (een traditioneel kledingstuk dat door mannen in Kerala om het middel wordt gedragen). Hij maakte de look af met een eenvoudige gouden ketting.

Mythili debuteerde in Ranjith’s misdaaddrama Paleri Manikyam: Oru Pathirakolapathakathinte Katha. Ze werd beroemd in Salt N’ Pepper, wat haar vervolgens een nominatie opleverde voor beste vrouwelijke bijrol bij 59th Filmfare Awards South. Ze maakte ook haar playback-zangdebuut met de Malayalam-thriller Loham (The Yellow Metal).

We houden van de herkenbare bruiloftslook van het mooie duo, vertel ons hoe je het vond in de commentaarsectie hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!