May 26, 2022

De charmes van elk seizoen van het jaar sijpelen op een bepaalde manier door in ons uiterlijk en het begin van de lente en zomer brengt het verlangen met zich mee om te schitteren in levendige energie, van binnen en van buiten. Daarom hebben we besloten om je de populairste minimalistische make-uptrends van 2022 te presenteren om een ​​deel van het sissen van de brandende zon te stelen, met dank aan de populaire make-upartiest Zainabb Bhukari.

1. Ga voor een lichte ondergrond – Vraagt ​​u zich af of we met licht een lichtere toon bedoelen? Nee. Deze zomer raden we je aan om een ​​foundation met een lichte textuur te kiezen. Met het vertrouwen dat dit decennium heeft gekocht bij vrouwen uit alle lagen van de bevolking, zijn de dagen van zware, volledig dekkende foundations voorbij. In plaats daarvan omarmen vrouwen hun gebreken en kiezen ze voor vloeibare foundations met een lichte tot medium dekking die de huid laten ademen en tegelijkertijd een glanzende glans geven die een gezond geest- en lichaamsbeeld uitstraalt. BB-crèmes zijn ook een geweldige manier om een ​​snel bedauwde huid te krijgen.

2. Faux sproeten – Ja, je leest het goed! Na tientallen jaren van het verbergen van die sproeten met zware dekkende foundations, worden vrouwen nu beïnvloed door deze nieuwste schoonheidstrend en tekenen ze op hun gezicht. Sproeten symboliseren jeugdige en zorgeloze tieners en het is geen wonder dat het zo populair wordt onder beroemdheden en buurmeisjes. Je kunt ze eenvoudig maken met henna, sproetpennen, lichte eyeliners of wenkbrauwpotloden.

3. Getinte blos – Getinte blos is tegenwoordig een rage. Deze getinte blushes zorgen voor extra vocht en een glazen finish op je gezicht en zijn een geweldige manier om prominente markeerstiften te vervangen waardoor je er te opgemaakt uitziet. In plaats daarvan geven blosjes in gedurfde, pittige roze tinten en tinten van perzik je zomerhuid een jeugdige elegantie.

4. Gekleurde eyeliner – Deze trend heeft de tand des tijds doorstaan ​​en maakt elke zomer een stralende terugkeer. Of je nu ervoor kiest om je outfit aan te vullen of te contrasteren, gekleurde eyeliner werkt als een charme om je een uitbarsting van kleuren te geven die erg aantrekkelijk is en past bij de zomerse sfeer. Kies voor rode, groene, blauwe of groenblauwe tinten om je make-up een levendig tintje te geven.

5. Gel-wenkbrauwen -Als je je wenkbrauwspel scherp wilt houden, moet je deze laaiende schoonheidstrend volgen. Een populaire hack onder celebs en catwalkmodellen, gelwenkbrauwen voegen een extra glans toe aan je gezicht. Breng gewoon vaseline aan op beide wenkbrauwen en kam ze voorzichtig met een wenkbrauwborsteltje voor een gerimpelde en welgevormde afwerking.

6. Lipgloss – Lipgloss heeft dit seizoen officieel een comeback gemaakt. Terwijl de winters vragen om een ​​ingetogen matte lipfinish, vragen de zomers om gehydrateerde, weelderige glanzende lippen. Voor een meer verfijnde look kun je gaan voor een getinte lippenbalsem of kiezen uit een reeks getinte lipglosses.

En tot slot, de belangrijkste trend van allemaal, ongeacht de seizoenen: huidverzorging. Hoe perfect je zomermake-up ook is, het ontbreken van een goede follow-up met een gedefinieerd huidverzorgingsregime zal leiden tot onherstelbare schade.

Afgezien van de gebruikelijke Cleansing-Toning-Moisturizing, moet u investeren in producten die huidelixers bevatten, zoals hyaluronzuur en retinol. Serums met hyaluronzuur vullen de huid aan met vocht en verminderen rimpels en fijne lijntjes. Retinol verhoogt de aanmaak van collageen in de huid en zorgt ervoor dat het niet verslapt, waardoor het een jeugdiger uiterlijk krijgt.

Maar dat is niet alles. Schoonheid komt van binnenuit en je voeding speelt een cruciale rol bij het behoud van een natuurlijk mooie huid. Voeg fruit en sappen toe aan uw dagelijkse inname en vul uw dieet aan met vitamine A- en C-capsules. Een meer organische benadering zou zijn om met vitamine A1 verrijkte voedingsmiddelen zoals kaas, boter en melk toe te voegen om je lichaam een ​​natuurlijke dosis retinol te geven.

Eindelijk effent een schone darm de weg voor een ultieme uitstraling van de huid. Vezelrijk voedsel en regelmatige waterinname houden je van binnenuit gezond.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!