May 26, 2022

De hitte laait over ons heen en als jij degene bent die niet in de stemming is om in deze verzengende hitte naar buiten te gaan en naar je favoriete salon te gaan om je te laten verwennen, hebben wij de best betaalbare oplossingen voor je. Deze zomer krijg je een stralende en gelukkige huid in het comfort van je huis met deze goedkope, gemakkelijke en natuurlijke doe-het-zelf-huidtips. Het is tijd om je al die oude schoonheidstrucs te herinneren die je grootmoeder of moeder altijd op hun gezicht en lichaam deed.


Scrub het eraf met Coffee BodyScrub

Omdat de zomers met de dag nivelleren, drogen de schadelijke zonnestralen ons lichaam zeker uit en blokkeren ze onze huidporiën, en nemen ze alle glans van ons gezicht weg. En als u een werkende vrouw bent en overweegt om uw lichaam en gezicht te laten bruinen, kan exfoliëren een geweldige manier zijn om uw gezicht er stralend uit te laten zien en uw lichaam gezond te houden. Een zelfgemaakte DIY bodyscrub kan de beste manier zijn om al je bruining en onzuiverheden te verwijderen, waardoor je gezicht super snel een boost krijgt. Om een ​​eenvoudig doe-het-zelf pakket of scrub voor het lichaam te maken, moet je ervoor zorgen dat je deze producten in een hand hebt: een eetlepel koffie, een eetlepel tarwebloem, een theelepel honing en 2 eetlepels melk en je favoriete essentiële olie en meng alle ingrediënten grondig. Als je eenmaal tevreden bent met je bodyscrub, schep je hem op in een bak en ben je klaar om hem over je hele lichaam en gezicht aan te brengen. Probeer deze bodyscrub twee keer per week consequent te gebruiken voor een stralende huid.

Mee-eters en whiteheads verwijderen

Ben je klaar met deze lelijke mee-eters en whiteheads die in de zomer vaak op je gezicht verschijnen door veel zweet en veel blootstelling aan lucht of zon. U kunt de beste huismiddeltjes en gemakkelijk te gebruiken doe-het-zelfverwijdering in handen krijgen en snel van deze witte en mee-eters afkomen. Je hoeft alleen maar een eiwit te hebben, het dooiergedeelte te verwijderen en het met de honing te mengen, het goed te roeren en een dun laagje van het mengsel over je neus en kin aan te brengen, als het opgedroogd is, was je het en zie je dat je weg bent deze kleine hoofden.

DIY Om gezichtsharen te verwijderen
Wil je af van ongewenste en overtollige gezichtshaartjes waar je je voor schaamt, dan is het tijd om deze zomer definitief afscheid van ze te nemen met deze effectieve zelfgemaakte DIY. Neem voor de bereiding een theelepel besan, tarwebloem, 2 druppels kokosolie, rozenwater en een snufje Haldi om een ​​vloeibare pasta te maken. Breng dit alles aan op de plekken waar je gezichtshaar kunt krijgen en laat het 20 minuten intrekken en verwijder het nadat je het in opwaartse richting hebt gemasseerd. Dit is een doe-het-zelfzaak die je deze zomer minstens 4 keer per week moet proberen om snel resultaat te krijgen.

Gezichtsnevel

Mist is tegenwoordig een behoorlijke trend omdat ze helpen om je gezicht deze zomers altijd koel te houden. Geïnteresseerd om je gezicht te laten beslaan, hoef je alleen maar het groene theezakje in gekookt water te doen, het eruit te halen en af ​​te laten koelen, 4 druppels etherische olie van theeboom toe te voegen en het in een fles te doen en het te schudden zorg ervoor dat het goed mengt. Deze nevels helpen je de zomers te bestrijden en laten je huid onmiddellijk koel, kalm en gehydrateerd zijn. Mensen met een acne-gevoelige en vette huid zouden dit dagelijks moeten toepassen.

Met input van Paridhi Goel, oprichter van Love Earth.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!